Direktlänk till inlägg 17 april 2011

Sommarvärme i första spåret...

Av Linda - 17 april 2011 14:56

Nu har vi spenderat några timmar ute i Ågesta. Vi var inte ensamma om idén att njuta av solen därute, så det var rätt många som promenerade över våra lagda spår... Inte för att det gjorde oss så mycket, hundarna fixade det rätt bra ändå. Lite svårt kanske, efter en hel vinters vila men, men... Däremot var det nån (en annan flatte faktiskt) som stack iväg med Julias slutföremål -så vi fick hitta på ett eget slut.


Timmarna var hur som helst väl spenderade därute i skogen. Vi hade alla trevligt, hundarna var taggade och solen var sommarvarm.


     


Väntan var det svåra...för självklart ville ju mattarna träna lite av det där tråkiga som dom kallar "passivitet"....


 


Snacka om att förstöra en dag liksom -när man bara ska sitta och vänta och vänta...


   


Medan dom tvåbenta fiiiikade.....


Men sen äntligen fick man jobba lite!


     

Lite jaktträning med en ringrostig matte. Tur hunden är proffs iaf    


 

Trots att det var väldigt, väldigt länge sen vi körde nån form av avancerad, planerad jaktträning så gick det riktigt bra. Det är så man blir imponerad av sin underbara Ixa-plutt   Mer av detta denna säsong!!


 

Julia, som visserligen också gillar att apportera dummies, fick denna gång nöja sig med ett "mini-sök". Det var toppenroligt tyckte liten terrier.


Fast det bästa av allt -det var nog spåret! Fatta att liten terrier tog spåret, trots att där vandrat runt andra fyrfotingar och deras tvåbenta följeslagare!

Hon är en stjärna  


Ixa har också utvecklat sitt spårande, en vinters vila gjorde susen. Längtar redan till nästa chans vi får att åka ut och träna!!

 
 
Erica

Erica

18 april 2011 15:03

FAST jag tror ni har lite mera vår än oss! MEN det är på god väg här och bara på en vecka är det snart snöfritt på öppna ytor nu väntar vi på skogen!

http://flatcoated.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 10 mars 2013 16:00

Vi var där :) Sen dansade jag hela natten!

Av Linda - 26 september 2012 15:48

Får jag, får jag, fååår jaaag?????

Av Linda - 25 september 2012 21:06

Man kan ha massor av kul på en lekplats. När barnen är hemma och sover, då tar jag och hundarna över sandlådor och rutschkanor. Vi hoppar, klättrar och åker kana. Vi springer och gungar och rensar kattbajs ur sanden (hundarna -inte jag!) Och så s...

Av Linda - 21 september 2012 07:32

...att öppna dagis. Och det är mysigt att det är fredag. ...

Av Linda - 19 september 2012 21:40

Började ösregna när jag och Skrotet promenerade från Dagis 1 till Dagis 2. Stora tunga droppar från mörk himmel. När vi kom ut ur skogen kom solen fram, så stark att den bländade oss när den speglade sig i nyfyllda vattenpölar. Det var vackert....

Ovido - Quiz & Flashcards