Alla inlägg den 7 mars 2010

Av Linda - 7 mars 2010 16:06

Är lite osäker för hur jag ska känna när Susanne upptäckte mitt första gråa hårstrå. Det ska väl synnas att man levt, och alla blir vi äldre. Men det känns som om det stora 30 närmar sig med stormsteg -och nu har jag då också några grå att bevisa det med... För tillfället väljer jag att faschineras av det, beundrar och fotograferar beviset för min "mognad" -och skjuter ålderskrisandet på

framtiden   


Helgen har varit helt underbar. Fredagen bjöd på strålande sol. Efter stängning traskade jag hem med Ixa, vi mötte upp Mika på vägen. Sen blev det snabbdusch och fix inför kvällens party. Marit och Anna kom också hem till oss, för lite singstar och förfest. Sen drog vi ut på stan, Momma var målet, ett gay-ställe. Fick antagligen några fler grå på kuppen, usch vad gammal man känner sig när man klagar på allt -för hög musik, för mycket folk, för trångt, för mycket, för allt.... En öl blev det, sen drog Susanne, Mika och jag vidare till torget -ännu ett gay-ställe. Men även där var det trångt och omöjligt att föra en diskussion. Dessutom var där typ 99% killar....Det blev en snabb vända där, sen åkte jag och Susanne hemåt. Det roligaste med fredagen var förfesten, underbart att äntligen känna lite folk att bjuda hem!


Idag har Louise varit här. Ute kämpar våren och solen strålar på en klarblå himmel. Naturligtvis blev det en promenad till skogen med tjejerna.


  


Ixa är alldeles särskilt förtjust i Louise, som inte bangar för att slänga sig i snön och busa hej-vilt   


  

Goda vänner, Ixa och Louise     


Jag tror båda hundarna har massor av vårkänslor, för oj som dom sprang och busade idag. Liten terrier kämpade sig fram så snön yrde, och hennes tålamod med ångvälten Ixa var hur stort som helst.


  


Snön smälter i rasande tempo, ändå kan det inte gå fort nog. Längtar tills "vårt" rosa träd på gatan slår ut i blom! Det lär väl dröja ett tag ännu....men det kommer   


  



Ovido - Quiz & Flashcards