Direktlänk till inlägg 27 september 2011

Färgrikt LUSH bad

Av Linda - 27 september 2011 20:44

Jag älskar LUSH. Speciellt när höstmörkret faller och kylan kommit. Att tappa upp ett hett bad, titta i LUSH-påsen på jakt efter ännu ett spännande äventyr i färg och doft.


Och ibland blir det topp. Och ibland blir det inte....


Som idag, när det heta vattnet fått fylla badkaret och jag kröp ner samtidigt som en bomb vid namn "dragons egg". Just bomberna kan vara väldigt mycket topp eller väldigt mycket inte. Ungefär 50/50 skulle jag tro. Men jag hade en känsla, denna var nog topp.


Jag hade fel....


Först skum i vitt och orange. Helt ok såhär långt. Men sen... Längst in i bomben döljer sig något som är misstänkt likt sånt jag brukade gräva ur munnen på Ixa, på den gamla goda tiden. Och när även denna kattskitsbruna klump lösts upp av det varma vattnet såg det ut som att jag låg i senaps-diarré-brunt vatten. Men tack och lov så hade tillverkarna på LUSH lagt till lite glitter. För om man ska bada i skit, så ska man banne mig göra det i äkta gala-stil! Glitter och Glamour!


Ibland undrar jag faktiskt hur dom tänker....

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 10 mars 2013 16:00

Vi var där :) Sen dansade jag hela natten!

Av Linda - 26 september 2012 15:48

Får jag, får jag, fååår jaaag?????

Av Linda - 25 september 2012 21:06

Man kan ha massor av kul på en lekplats. När barnen är hemma och sover, då tar jag och hundarna över sandlådor och rutschkanor. Vi hoppar, klättrar och åker kana. Vi springer och gungar och rensar kattbajs ur sanden (hundarna -inte jag!) Och så s...

Av Linda - 21 september 2012 07:32

...att öppna dagis. Och det är mysigt att det är fredag. ...

Av Linda - 19 september 2012 21:40

Började ösregna när jag och Skrotet promenerade från Dagis 1 till Dagis 2. Stora tunga droppar från mörk himmel. När vi kom ut ur skogen kom solen fram, så stark att den bländade oss när den speglade sig i nyfyllda vattenpölar. Det var vackert....

Ovido - Quiz & Flashcards