Alla inlägg den 20 maj 2012

Av Linda - 20 maj 2012 18:23

När man har en hund som helt saknar sunt förnuft, då är det dumt att spendera 6 timmar utomhus med allt från "bergsklättring" i högdalstopparna till jogg i ågesta. Igår linkade min svartnos runt här hemma och såg helt förskräckligt förstörd ut (även om nog svansen gick rätt flitigt ändå....) Hon klagade inte ens över det faktum att hon, på grund av sin träningsvärk, fick stanna hemma när jag och Julia gick till gubbängen för att kika på rallylydnaden. Och när vi återvände hem några timmar senare låg hon kvar på precis den plats vi lämnat henne. Och flattar är ju knappast kända för att vara speciellt "parkerings-bara".


Efter en vilodag var hon i mycket bättre form. Men för att ta det säkra före det osäkra så kör vi en till vilodag. En liten tur i närmsta skog, men annars bara små rastningar. Hon klagar inte, så jag antar att hon ännu känner av "baksmällan" efter våra upptåg :)


Fördelen är att hon verkar ha kommit ur fas i sin skendräktighet :D


Nu sticker jag ut på kvällens jogg. Ska bli spännande att se hur långt man orkar i denna hetta.... Hundarna? De blir hemma!

Ovido - Quiz & Flashcards