Alla inlägg den 18 februari 2010

Av Linda - 18 februari 2010 18:56

Igår trimmade jag en av dagishundarna, det tog i princip hela dagen och resultatet blev strålande. Detta tyckte inte bara jag, som naturligtvis var superstolt -utan även hans ägare. Arbetet övervakades förstås av Pernilla, som också fixade till slutresultatet -jag är ju faktiskt inte alls erfaren på det området... Men det var jag som satt i flera timmar och ryckte bort den "döda" pälsen, och jag som avslutade med att klippa klorna. Idag kändes det i nyporna och hela höger arm är öm av träningsvärk. Som sagt -detta är nytt för mig, där finns inga muskler som fixar jobbet, jag får lov att bygga upp nya   


Idag kom det in en berner sennen som var bokad för tvätt, puts och kloklipp. Jag började med att borsta igenom och reda ut tovor, sen tog Pernilla vid och badade, fönade och putsade. Så avslutade jag med kloklipp, aldrig trodde jag att en hundtass kunde vara så infernaliskt tung! Och jag som hade träningsvärk också... Men snäll var hon.


Ännu en lyckad dag närmar sig sitt slut. Tänk att jag får jobba med hundar hela dagarna...och tänk att jag fortfarande tycker det är lika kul som första dagen jag klev in där.


Ovido - Quiz & Flashcards