Alla inlägg den 15 juni 2010

Av Linda - 15 juni 2010 07:46

Semestern närmar sig med stormsteg. Denna dagen inräknad har jag nu 7 kvar. Det ska bli skönt med ledighet, även om jag älskar mitt jobb och säkert kommer sakna alla fyrbenta (och tvåbenta förstås). Men fyra veckor att ägna åt mina egna små troll och min älskling -det är definitivt värt att ta vara på!


Sommarens planer börjar falla på plats nu. Det blir västkusten och Åland och Vasa -en massa flängande med andra ord. Men mest tid på Brändö, med havet som granne. Det är där jag ska finna harmonin som sen tar mig genom hösten och hela långa vintern. I Vasa hoppas jag på mycket tid ute på vattnet och vid pappas stuga. Och så hälsa på släkten :)


Västkusten....det ska bli kul. Har aldrig varit där, och det låter ju onekligen som ett ställe jag kommer älska. Önskar bara att vi kunde ta med oss hundarna, jag hatar verkligen att börja semestern med att lämna bort tjejerna. Samtidigt kan jag väl få unna mig några helt hundfria dagar -bara tänka på mig själv (hur man nu gör det? Har glömt bort...) Ska bli jätteskoj att åka tåg ner -1:a klass :) Kanske hinna läsa lite och titta ut på sveriges sommarlandskap.


Semestern mjukstartar i helgen. På fredag har vi tagit in Frida och Camilla, som ska jobba för mig och Mika. Vi sticker nämligen iväg (med hundar, sambor och packning) till vingåker -där chefen har hyrt en stuga. Så blir det 3 dagar spår, skog, sol (förhoppningsvis), långa promenader, skratt och skoj. På landet :)


Men nu...en solig, varm jobbdag, med alla mina fyrbenta "dagisbarn"   

Ovido - Quiz & Flashcards