Alla inlägg den 8 augusti 2010

Av Linda - 8 augusti 2010 20:37

Denna helg har handlat om värde, glädje, hundar, kärlek och harmoni. Igår körde jag ner med hundarna till Åtvidaberg. Där träffade vi Jennie, Jig-Saw och Twix -som vi tog promenad och tränade med. Vi fick också vara med och se på agility-uppvisning, som drog en stor och mycket entusiastisk publik.


  

Ixa tyckte uppvisningen var super-kul :)


Efter uppvisningen åkte vi till Jennies klubb, där båda mina troll fick sig en ordentlig genomkörare i agility -och jag med. Jennies träningskompis Jessica var med -och hon körde hårt med mig. Mycket uppskattat, jag såg resultat på en gång och jag fick massor att tänka på. Känner mig riktigt träningssugen igen :)


Jag hade gärna stannat längre, vi hade så mycket att prata om, så mycket att göra -och så lite tid. Men snart åker vi ner igen -och då stannar vi längre :)


Idag har vi varit ute i kantarellskogen. Vi åkte ut till Ågesta och vandrade in där, hittade några soppar som Zippo blev lycklig över. Men inga kantareller.... Efter 1½ timme i skogen åkte vi hem till Zippo och hämtade kastspön, sen vidare till Flaten, nu utrustade med lunch och kaffe. Sen spenderade vi några timmar där, Ixa badade, Zippo och Susanne fiskade, Julia smurfade runt och jag njöt av friden och lugnet.


Julia "hittade" en dykare som förundrade henne så mycket att hon var tvungen att gå ut i vattnet för att kika närmare.


Efter flera timmar i skogen skulle man kunna tro att lite flat var trött -och det var hon säkert också. Men det märktes inte...så matte fick sätta ner foten och koppla upp henne. Lite lugnt kan man ju faktiskt ta det när vi nu inte vet vad det är som felas stumpan.


Det var en vacker och varm kväll, inte mycket mygg alls. Bra avslut på denna helg :)         

Ovido - Quiz & Flashcards