Alla inlägg under maj 2009

Av Linda - 25 maj 2009 11:33
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Linda - 21 maj 2009 18:11

Idag var så äntligen dagen för den stora utställningen. Efter en jobbnatt åkte jag hem en snabb sväng för att utfodra, rasta och hämta hundarna. Sen iväg till Vännäs, där utställningen just var på väg att börja. Jag packade upp burarna och in med hundarna, och sen satte jag mig i fiket. Där blev jag kvar en stor del av dagen, ett perfekt ställe att betrakta en utställning ifrån. Alla besöker fiket minst en gång under dagen, och de flesta har några sekunder att avvara till prat om allt mellan himmel och jord.


Andrea med barnvagn. Den lilla betraktaren är Leah.


Utställare kommer i alla storlekar :)


Många skratt blir det under dagen. Här Lina och Åsa.


Dom allra minsta bryr sig inte om själva showen

-det finns ju annat som är så mycket mer intressant.

Här Andreas lilla Alicia.


Men självklart är det ju arbetet i ringen och framförallt resultatet man är där för. För visst drömmer väl alla om att just deras hund ska koras till utställningens vackraste (eller hur? Om vi är riktigt, riktigt ärliga??)


På varje utställning hittar man minst en som önskar att dom var nån annanstans.... Tre hela ringar och ändå inget annat än massa äckliga flattar -kan man ha mer otur?? Suck....


Nu packar jag väskan och drar till Stockholm -vi kanske hörs under helgen :)




















































































































































































Av Linda - 20 maj 2009 22:55

....rökfri...Humöret lite upp och ner...något kortare stubin än vanligt...



Full fart hela dagen, klev upp vid halv två för att städa inför husvisning. Sen tog jag och hundarna en lång promenad i skogen medan mäklaren visade ett rent hus :) Sen in med hundarna i det rena huset -och det var inte längre rent...Minnesanteckning: Jag älskar mina hundar!!


Imorgon är det Club Show och jag har lovat stå i fiket hela dagen. Miniräknare med -efter fyra nätters jobb funkar inte den i hjärnan så bra... Att jag alltid jobbar när det är utställning i den här staden!! Efter utställningen lämnar jag över mina hundar till Malin och Erica (ja, det var Erica som inte kunde säga nej till Lulias ögon -eller min bedjande röst...) Sen bär det iväg till Stockholm, åka buss hela långa natten -tur att jag kommer vara dötrött, jag lär ju sova gott :)

Av Linda - 19 maj 2009 20:27

Supernyfiken på vilka som läser min blogg. Om du är trogen läsare av min blogg men inte ännu presenterat dig så gör det gärna.

Av Linda - 19 maj 2009 18:01

Över en vecka nikotinfri nu, vilket är mycket lättare när Susanne är här och ger mig annat att tänka på... Hann knappt släppa av henne innan suget satte in med full kraft -vore jag inte så förkyld hade jag säkert stannat och köpt mig ett paket cigaretter. Men jag ska inte, vill inte!! Det värsta är nog inte suget i sig, utan att jag blir så grinig. Jag som har lyst starkare än solen nu i flera månader är plötsligt sur och stingslig och inget kul alls :( Och det går liksom inte att styra heller, trots att jag försöker skärpa till mig... Inte blir det bättre av att det faktiskt finns en del saker att vara sur och grinig över, som tex att huset tar så enormt mycket kraft av mig -jag är så less på att känna det tunga ansvaret vila på mig... Det är nästan så man blir lite röksugen...


Om allt går enligt planerna tar jag nattbussen ner till stockholm på torsdag. Ixa spenderar helgen med Malin och Ida (tack gumman, du är guld värd!!) Nu gäller det bara att hitta någon som vill dela sin helg med liten soffpotatis. Det kan ju inte vara så svårt -skulle du kunna säga nej till de här ögonen?




































Av Linda - 17 maj 2009 23:10

Pratade med lillasyster igår. Hon och Elliot är hos pappa i Vasa. Så nära men ändå så långt borta... Allt verkar dock gå bra och systersonen växer så det knakar. Tony skickar nya kort med jämna mellanrum, så att jag kan följa med i utvecklingen trots att jag inte är där. Vi försöker få till en ny tid att träffas, men är det inte jobb som kommer emellan, så är det nåt annat. Sommaren är ju inte långt borta, om vi inte hinner träffas innan, så får det väl bli på Åland.










































Av Linda - 16 maj 2009 22:38

Promenad med vilda syskon och jääättegammal terrier (3 år, men man skulle kunna tro 13...) Soligt och varmt, hålla handen med världens underbaraste tjej.



Det blev lite ändrade planer för kvällen. Istället för tacos blev det grillat hos Lena. Sebbe skötte grillen, maten helt underbar. Gos med puppisar och godkännande (hoppas jag) av flickvän.


Och det ser ju positivt ut...elller??


Jag är iaf helt säker på att.... 


....hon blev godkänd av liten tik-valp :)


Kvällen var lyckad, som vanligt är stämningen på topp hos Lena och allt känns varmt, mysigt och avslappnat. Vi hann hem till ESC också, så nu sitter vi framför TV:n och håller tummarna för Sverige. Och vi gör allt vi kan för att inte tänka på morgondagen, då Susanne åker hem. Men som det ser ut kommer vi snart att ses igen -om allt går enligt planerna.







































































































Av Linda - 7 maj 2009 17:13

Idag har vi haft strålande solsken hela dagen. M har varit här och vi har städat lite på gården och fått bort en hel del skräp. Jisses vad det ryms mycket under all den vita snön... Började kratta men insåg att det inte var nån bra dag för det, blåser alldeles för mycket :(


Scarlet var förbi en stund och lekte med Ixa och Julia. Hennes matte var i stan och roade sig och ville inte ha liten vovve i bilen hela dagen. Så det blev full fart på gården, nu är mina tjejer riktigt trötta :)


Nu jobbar jag hela helgen. Den tid som blir över efter jobb och sömn kommer gå till städ och målning. Ja, jag tänkte måla om tvättstugan. Alldeles själv faktiskt... Förhoppningsvis fastnar det lite färg på väggarna också -och inte allt på mig ;) Våren är en riktigt rolig tid att ha hus, pyssla med rabatter och titta på alla blommor som kikar fram.

Hoppas ni får en riktigt trevlig helg, alla ni därute i världen :)








































Ovido - Quiz & Flashcards