Alla inlägg den 28 juni 2009

Av Linda - 28 juni 2009 15:42

Oj, vad hundarna var glada att återse Susanne igår när vi mötte henne på tunnelbanan. Och Susanne var glad att se dom. Som vanligt kom man lite i skymundan, först skulle det hälsas på svansviftande och pussande vovvar, sen fick matte äntligen en kram :) Sen gick vi hem, två trötta mattar och två trötta vovvar. Och somnade framför en film. En perfekt kväll :)


Klev upp med Susanne och följde henne till tunnelbanan imorse. Stackars sötnos jobbar i världens värmebölja. I uniform och allt... Efter en promenad gick vi hem och åt frukost, sen såg jag klart filmen vi somnade till igår. En söt, sliskig romantisk komedi -perfekt på morgonen då hjärncellerna inte riktigt vaknat än. Sen ringde Marit och frågade om vi hade lust att åka ut och bada idag också. Det hade vi! För här är hur varmt som helst, går knappt att andas utan att få brännskador på lungorna...



Till och med liten terrier var i och badade idag, flera gånger. Och tjejerna tog med henne ut på luftmadrassen också -oj så hon trivdes :)


Besök av hungrig and. Som tur var hade Gia lite bröd hon kunde bjussa på.


Efter några timmars sol och bad åkte vi hem igen. I bilen som var 1 000 grader varm. Tänk att det finns folk som lämnar hundar i bilen i denna hetta!! Vi klarade knappt resan hem, som inte tog lång stund.


Trots att Susanne jobbat i helgen så har vi haft riktigt roligt. Hon har så fina vänner som bjuder med mig och två (eller iaf en) badglada hundar. Nu har vi ett ställe att åka till heta sommardagar. För när det är såhär varmt vill man inte sitta på en balkong i stockholm -inte ens om det är i fina tallkrogen. Nej, i denna värme måste man vara nära vatten, annars förgås man!

Ovido - Quiz & Flashcards