Alla inlägg den 29 juni 2009

Av Linda - 29 juni 2009 13:40

Tog en promenad med hundarna i värmeböljan. Blev inte nån lång eller snabb promenad, men vi kom oss då ut en stund. Passade på att fota lite. Nu har mycket hunnit blomma ut, men här är fortfarande otroligt vackert.



Här finns nya hus och gamla, skogsträdgårdar och moderna (smått sterila) trädgårdar.



Ingen gata är den andra lik, och ändå är det så lätt att gå vilse....



Här finns häckar och staket, grindar i trä och i järn.



Här växer det överallt, till och med PÅ husen :)



Blommorna och ogräset lever i harmoni med varandra....



Förstår ni nu varför jag älskar Tallkrogen??


På vägen hem gick vi föbi djuraffären och köpte mat till Ixa. Ännu ett skäl att älska Tallis, det tar runt 5 minuter att gå till en riktigt bra djuraffär. Det bara måste man älska :)

Av Linda - 29 juni 2009 11:29

Tog en promenad i skogen igår kväll, sen mötte vi upp Susanne vid t-banan. Hundarna tok-glada att se henne som vanligt. Väl hemma blev det varma mackor och till efterrätt jordgubbar och grädde ute på balkongen. Temperaturen var äntligen behaglig ute och vi blev sittande där en bra stund.


Kolla in blicken...hon har jordgubbar och grädde i tankarna :)


Två söta hundar satt med på balkongen och myste. Naturligtvis fick dom smaka jordgubbar dom också, är det sommar så är det!


Ixa har lärt sig vacker tass :)  



Susanne försökte få Ixa att slicka bort grädde från hennes näsa. Men är man flatte så går dom små grå inte så snabbt, hon fattade ingenting.



Julia däremot vet att mattar ibland är lite konstiga och inte använder sina händer när dom ger godis. Man får lova att anpassa sig om man är hund.


Kärlek :)




Ovido - Quiz & Flashcards