Alla inlägg den 18 juni 2009

Av Linda - 18 juni 2009 18:53

Så var vi då äntligen på agilityplan igen. Julia var så taggad, fast hon trodde nog att det var lydnad som väntade, för hon gick perfekt fot och satte sig varje gång jag stannade :) Väl på plan fattade hon dock och oj, vilken fart det var på henne idag (för att vara Julia alltså...) Vi hade så himla roligt och hon var så duktig -stolt matte är jag idag :)




Alla hinder kom hon ihåg från förra året, så vi kan fortsätta där vi slutade. Platten är ju något av en favorit, den blev hon överlycklig av att återse. Dom hinder vi får lägga ner lite mer krut på är slalom och gungbrädan (som är läskig), sen blir det väl att försöka få upp fart och att få henne att jobba lite mer självständigt, nu vill hon ha matte nära för att gå framåt.


Däcket kanske vi också får träna lite mer på -eller vad tycker ni?


Ibland blir det lite fel...


...men oftast går det precis som det ska :)


Hann träna lite lydnad ute i solen när jag kom hem också, med löp-Ixa. Det gick riktigt bra. Så nu är alla nöjda och glada och trötta, äntligen kan matte ta en tur med dammsugaren.


Jag, Ixa och Julia önskar er alla därute en riktigt solig och fin midsommar!












































































































Av Linda - 18 juni 2009 13:19

Städar både inne och ute idag, hoppas på sol till midsommar :) Gräset är klippt, grillen rengjord och huset doftar Ajax, vi är redo -vilket väder det än må bli. Scarlet är här idag, matte är och gör stan med lille Melker. Så det är inte jättelätt att städa, med tre nyfikna näsor som lägger sig i allt jag gör. Och tre som far in och ut och smutsar ner det som nyss rengjorts.... Det bästa vore ju att slänga ut dom på gården och stänga dörren, men Scarlet är något av en utbrytarkung, hon är aldrig kvar länge om man inte håller koll. Och hon har världens minsta blåsa, så det måste springas ut hela tiden.


Idag ska jag och Julia träna agility med Erica. Ska bli riktigt roligt att se om jag fått nån fart på henne.... Köttbullarna är tinade och hoppet är återfunnet, nu ska det bli agilitychampinjon av liten terrier :)



Ovido - Quiz & Flashcards