Alla inlägg den 9 januari 2010

Av Linda - 9 januari 2010 17:47

Igår fyllde liten terrier 4 år! Tiden går fortare än man vill erkänna, hon är stora damen nu. Efter Ixas födelsedag i höst, sen julklappar och julfirande och julmat och så vidare och så vidare....så kändes det lite småjobbigt med ännu ett stort kalas. Julia är ju heller inte så förtjust -som fröken Ixa- i detta med pappret runt paketet...hon är smart nog att inse att det är innehållet som räknas ;) Så vi klurade litegrann, sen kom vi på den ultimata lösningen -för firas måste hon ju! Liten terrier på nyfyllda 4 år fick följa med matte och matte till djuraffären, stor svart fick stanna hemma, och där fick hon välja ut precis vad hon ville ha. Bara det att ha "egen-tid" med två mattar på en gång var överväldigande, och när stor svart inte är med och stjäl showen så syns ju försiktig terrier lite mer. Lisa i djuraffären gratulerade förstås också, och allt skulle  nosas igenom noga. Det som valdes ut var torkat kyckling-kött (en klar favorit) och en leksak som var perfekt för dragkamp och tugg :)


  


Efter denna mycket spännande stund gick vi hem och åt middag, sen blev det promenad i skogen följt av tårta -den får man ju inte missa :) En lyckad dag tyckte nog liten terrier, som dessutom fick besök av Susannes hund-älskande kompis Louise :)


    


Årets första födelsedagstårta i det Bergendahlska/Truedska palatset var en prinsesstårta -passande en liten prinsessa som Julia :)


  


Tack för ännu ett år min lilla vän! Och må det bli många, många fler!!


  


Underbart vackert är Sveriges huvudstad nu i vinterskrud. Snön gnistrar som diamanter och när solen kommer upp på klarblå himmel kan man vara ute i timmar...fast det är ju rätt kallt förstås ;)


  


När jag ser på bilderna vi tar på våra promenader kan jag inte förstå att detta är stockholm! Så mycket snö och så vackert, mitt bland alla höga hus, avgaser och stress. Underbart!


  


Även här går det att finna ro, när naturen är så nära. Inte norrland direkt, men inte heller alltför långt ifrån.


Och när man kommer in, då myser man ner sig i soffan med världens bästa tjejer. Till och med Julia har börjat slappan av, och kan nu mysa med jobbig liten "syster" -bara hon ligger still. Och det är ju inte alltid så lätt :)


  

Ovido - Quiz & Flashcards