Direktlänk till inlägg 21 januari 2010

Börjar få trötta fötter :)

Av Linda - 21 januari 2010 17:34

Igår jobbade jag på dagis från 6:30 till 18:30. Min kollega var hemma med sjukt barn, så jag blev tillfrågad om jag kunde stänga. Det ville jag ju självklart göra :) Det blev en stressig dag då vi fick klämma in fler promenader på två personer, men det gick. Och när "dagisbarn" blev hämtade hade hussar och mattar tid att prata lite -vilka trevliga kunder vi har!

Väl hemma efter detta mastodontpass somnade jag och hundar före nio.


Idag började jag 6:30, och ansvarade själv för öppnandet av dagis. Allt flöt på bra och de flesta hundar var pigga och glada att se mig. Några "tröttmössor" har vi i gänget också, som bara stampar rakt förbi mig och fram till sitt rum -där dom halvslumrande väntar på att jag ska öppna dörren.

Idag var vi full styrka, jag och en kollega tog en jätte-promenad med våra gäng. Vi var ute i två timmar, gick upp på högdalstoppen (=riktigt hög backe..pust) och tillbaka. Väl tillbaka tog jag lillgänget och sen tog vi två hundar till rastgården där dom fick rusa av sig. När min arbetsdag slutade idag klockan 16:00 promenerade jag hem med mina tjejer. Idag har jag varit ute och gått ungefär 5 timmar.... sa jag att jag älskar mitt nya jobb??


Idag har jag också köpt en supersnygg munkjacka från Arrak Outdoor, fick den till inköpspris så det kändes helt klart värt det :) Tänkte att den blir perfekt att jobba och träna hund i -många rymliga fickor. Andra minnesvärda saker från denna torsdag är att jag blev bjuden på en semla (måste älska den som bjuder Linda på semla...mums!) och liten terrier gick fritt nästan hela vägen hem. Hon är lättare att hantera då -säger inget åt varken folk eller fä. Otroligt!


Nu ska jag umgås med min sambo en stund innan jag somnar. Imorgon ringer klockan 4:45 -som den har gjort hela veckan :)


Ifall dagens inlägg är osammanhängande och rörigt så var en smula förlåtande -många nya intryck och mycket frisk luft denna vecka -känns lite småmosigt däruppe på loftet ;)

 
 
Ingen bild

lillasyster

23 januari 2010 11:46

de låter helt underbart!!! :) nu VET du väl att de va rätt beslut att tacka ja till jobbet??:) pUSS

 
lina

lina

24 januari 2010 14:16

vad härligt det låter, massor med gratis motion! det behövs då inget gymkort när man har ett sånt jobb. ;)
kramkram!! :D

http://i-fokus.se/blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 10 mars 2013 16:00

Vi var där :) Sen dansade jag hela natten!

Av Linda - 26 september 2012 15:48

Får jag, får jag, fååår jaaag?????

Av Linda - 25 september 2012 21:06

Man kan ha massor av kul på en lekplats. När barnen är hemma och sover, då tar jag och hundarna över sandlådor och rutschkanor. Vi hoppar, klättrar och åker kana. Vi springer och gungar och rensar kattbajs ur sanden (hundarna -inte jag!) Och så s...

Av Linda - 21 september 2012 07:32

...att öppna dagis. Och det är mysigt att det är fredag. ...

Av Linda - 19 september 2012 21:40

Började ösregna när jag och Skrotet promenerade från Dagis 1 till Dagis 2. Stora tunga droppar från mörk himmel. När vi kom ut ur skogen kom solen fram, så stark att den bländade oss när den speglade sig i nyfyllda vattenpölar. Det var vackert....

Ovido - Quiz & Flashcards