Alla inlägg den 2 september 2010

Av Linda - 2 september 2010 09:41

Även denna natt har varit rätt orolig, pga en vandrande Ixa. Ingen plats har varit riktigt bra. Hon har gått mellan det kalla golvet, biabädden och soffan -brevid mig liggande sked. Jag föredrog det sistnämnda, trots lukten av äcklig sårvätska och det genomfuktiga bandaget.


  

Såhär ser såret ut idag.


När vi är ute är Ixa pigg och glad, vill gärna göra mer än hon får -tex. springa lös... Hon hälsar glatt på alla människor, aldrig har hon fått såhär mycket uppmärksamhet av främlingar ute :) Jag däremot tycker det är jobbigt, ALLA glor!


För att hindra henne från att slicka i sig sårvätska har vi nu äntligen funnit en bra lösning -vi sätter på henne en långärmad T-shirt! Funkar jättebra, sitter som den ska och stör henne inte. Skyddar ju även benen, där hon annars slickade hela tiden. Det ser ju lite kul ut men....


På bakfötterna har vi strumpor, för att förhindra att hon river i såret. Det stör henne inte heller, och hon låter mig tålmodigt plåstra om och klä på.


Söt-Ixa :)


Hon äter bara Clindabuc nu, inget smärtstillande alls. När vi inte är utomhus så är hon rätt trött och sover för det mesta. Hungrig är hon också, och får lite mer och oftare än vanligt. Hon hade tappat ett kilo igen, och hon lär ju behöva lite att ta av nu när hon ska bli frisk igen.   

Ovido - Quiz & Flashcards