Alla inlägg den 6 april 2009

Av Linda - 6 april 2009 17:36

Idag har jag gjort mitt bästa för att bryta mig in i min bil. Sara gav tips igår via telefon (nej hon är inte professionell biltjuv, hon har tillgång till google) och jag gjorde några försök då. Idag var jag bättre utrustad och fick även hjälp. Jag ringde motorcentralen för ytterligare tips och med all den kunskap jag lyckats skaffa mig skred jag till verket. Det petades in skruvmejslar och träkilar och diverse annat mellan dörren och karmen, för att liksom bryta upp dörren. Sen petades en ståltråd med krok in för att försöka nå antingen nyckeln eller dörrhandtaget. Behöver jag säga att det inte lyckades? Vi höll väl på sisådär två timmar kanske... Sen ringde jag bärgningsbilen som kom och fixade låset på ca. 30 sekunder. På den tiden hade han fixat till en del skador vi åsamkat också, dvs böjt tillbaka dörren som vi lyckats göra lite vind. Det kostade -men det var värt det!


För övrigt har jag inte gjort så mycket idag. Varit på promenad och tränat lite hund, ätit middag och sånt "varje-dag-göra". Inatt ska jag jobba och imorgon är jag hundvakt till grannens Scarlet. Så måste jag hinna städa lite mer också, innan jag hämtar Sara på torsdag.



Ingen bebis har kommit ännu, pratade med syster idag och hon ruvar fortfarande. Nu håller jag på att förgås av nyfikenhet, så nu får bebis ta och tassa ut ur magen! Vore ju fint att fira sitt nya "mosterskap" i påskhelgen :)




































Ovido - Quiz & Flashcards