Alla inlägg den 28 april 2009

Av Linda - 28 april 2009 02:41

Sitter på jobbet och känner mig allmänt uttråkad, ensam vaken i en så tyst värld... Lyssnar på musik som vacker tjej gett mig och längtar till helgen. På torsdag åker jag och hundarna mot stockholm, där vi stannar till lördag. Sen bär det av till Åland, äntligen ska jag få se liten systerson :) Och spendera några sköna dagar med båda mina syskon -känner mig smått bortskämd. Har jag tur fastnar en söt liten kille vid namn Noah på bild också, så att världen får se min brorson :) Är man gammal när man är både faster och moster?? I så fall måste jag nog erkänna att jag älskar att vara gammal ;)


Idag har jag njutit av min återfunna träningsmotivation. Ixa och jag har så roligt tillsammans i träningen nu igen. Längtar till agilityn kommer igång, är så himlars nyfiken på om Erica kan utföra mirakel och få fart på liten soffkudde terrier :)

 Så har jag hållit kurs idag också. Efter en sommarhelg i Stockholm glömde jag bort att jag var norrlänning och lämnade dom varma kläderna hemma. Jisses, vad jag frös!! Men roligt var det -och det är väl det som räknas.

Ovido - Quiz & Flashcards