Alla inlägg den 2 februari 2011

Av Linda - 2 februari 2011 09:28

Tävlingssäsongen närmar sig med stormsteg -nåt jag helt lyckats förtränga.... Hela vintern har vi hållit igång lydnaden -tack vare ridhus och träning på väg till och från jobbet. Men det har just handlat om att "hålla igång", nu får jag nog lägga lite mer krut och planering i träningen om vi ska hinna bli start-klara!


De övriga i min grupp har anmält till en tävling i mars, vi får se hur det ser ut för oss då. Men för tillfället känns det som ett uppnåeligt mål, så vi kör på det.


För att bli klara har jag planerat lite, och det vi måste jobba hårt på är rutan och fjärrdirigeringen. Vi måste också våga lite mer på platsliggningen, där jag för tillfället är delvis dold med en hel del beröm på vägen. Jag tror dock att jag kan avancera ganska snabbt där. Inkallande med ställande ser ganska bra ut, men jag måste hitta på nåt sätt att förbereda henne på att det är det momentet som kommer.


Sen ska allt länkas ihop och det ska tränas med kommendering och störning och fria följet ska finslipas osv...osv....Blir man någonsin klar??


Känns kul att säsongen närmar sig, kanske mattes nerver lärde sig något förra året?? Eller så vaknar dom med förnyad styrka efter vinterdvalan.... Kul ska vi ha i alla fall, min Svarta Fara och jag!!

Ovido - Quiz & Flashcards