Alla inlägg den 15 februari 2011

Av Linda - 15 februari 2011 21:36
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Linda - 15 februari 2011 07:04

Det blev en tidig start på dagen. Skjutsade Susanne till centralen halv 5, sen åkte jag direkt till Farsta och gymmet. Parkeringen var tom...vilket var bra, då kunde jag parkera precis utanför dörren. Det var mörkt i gymmet -det är lampor som går på när man rör sig därinne. Konstigt att hela gymmet var mörkt, trots att det stod flera par skor i stället....Snabbt in i tjejernas omklädning, dit kommer man bara med kortet. Och bara om man är tjej -förstås. Därinne kände jag mig trygg.


Men sen ska man ju ut i gymmet också.... Ingen idé att sitta i omklädningsrummet ju... Snabbt jobbade fantasin fram några skumma, otäcka, testosteronstinna killar som stod därute och väntade på mig.... Var tvungen att ringa Susanne för att våga ta mig ut. Snabbt in i tjejernas gym -även dit kommer man enbart med kort.


Började jogga, efter ungefär 15 minuter släcktes lamporna utanför tjejgymmet, det ser man för dörrarna är av frostat glas. Tryggt tyckte jag, nu var jag ensam. 5 minuter senare slogs dom på igen...vilket betydde att någon rörde sig därute. Någon testosteronstinn kille med mord på hjärnan....


Vad är det för fel på min fantasi??!! Jag tittar ju inte ens på skräckisar, jag är ju en romantisk komedifilm-tjej!


Uppehöll mig därinne så länge jag hade tid, i tryggheten bakom den låsta dörren. Sprang 35 minuter, gymmade en halvtimme, stretchade.... Men sen var jag ju bara tvungen att gå ut. Vid detta laget var klockan halv 7, det kändes tryggt. Nu har vanligt folk vaknat -vilket betyder att mördare och banditer går och lägger sig...eller??


För säkerhets skull ringde jag Susanne igen, som fick "följa" mig in på tjejernas. Och faktiskt, nu fanns det några killar därute. Fast så värst farliga såg dom inte ut...


Nä, nog med spänning för idag. Dags att gå till jobbet :)

Ovido - Quiz & Flashcards