Alla inlägg den 18 februari 2011

Av Linda - 18 februari 2011 22:20

30 097 steg


Känner mig som en ny människa efter kvällens träning!


Och det kan behövas, för idag har jag varit en aningens tankspridd. (Kan bero på stress???) Gick hemifrån utan mobilen!! Det har aldrig hänt förut. Fick smått panik när jag upptäckte att den inte var med -vad gör man utan mobil?? Hur ringer man från den fasta telefonen?? ;) Närå, så illa är det inte, men lite jobbigt blir det, för jag kan inte ens min egen sambos nummer utantill. Allt finns i mobilen, och då sparar jag den platsen i hjärnan till andra saker. Sånt som inte får plats i mobilen.


Står och trimmar hund på jobbet när jag hör dörren öppnas. Tittar upp och förväntar mig att få se Miranda på väg in med en grupp -men nej, det är min egen fina, bästa, underbara sambo som röd om kinderna och andfådd kommer med min mobil. Hon har gått, fort som attsingen har hon gått, för att hinna leverera min mobil innan hon ska till jobbet. Är hon inte bäst???

Av Linda - 18 februari 2011 15:36

Tur att jag var tidigt på jobbet idag....Visst älskar man att kliva in på sitt jobb och det första man får höra är att nån är sjuk?? Inte blir man gladare av att den som är sjuk är vikarien för alla andra som är sjuka...vilket gör att inga vikarier finns kvar....vilket betyder stress för oss som lyckats hålla oss friska.... Och jag är ju alltid frisk -eller iaf minst sjuk...


Hur som helst -som tur var så var jag tidig. Det behövdes, förutom de vanliga sysslorna hade vi ju nämligen trimhund idag. Så det var bara att kavla upp ärmarna och köra. På nåt konstigt sätt, ibland flyter allt liksom bara på helt sjukt lätt, så lyckades vi hinna allt. Till och med fredagsbesöket till rastgården hann vi med ;)


Igår fick jag biljetten till Cesar Millan!! Tiden kan inte gå fort nog, så mycket längtar jag till den 12 maj!! Säga vad man vill om Cesar Millan -en del gör han bra, annat mindre bra- men nog är det en person man vill träffa live! Och höra direkt från honom, utan kameror som filmar och sen klipper till en version som ser bra ut.

I april ska jag på en föreläsning med Kerstin Malm -hundens sociala struktur och zonförsvar. Det är också nåt att se fram emot :)


Om 1½ timme är det helg igen. Veckorna går då verkligen fort!! Och innan man hinner blinka är helgen slut och nästa vecka har börjat.... Har en hel del planerat för helgen, och ju mer kul man gör desto fortare går det ju.... Börjar helgen med en lång promenad hem, så hundarna får rusa av sig lite. Sen lämnar jag dom ett par timmar och sticker till Farsta och tränar. Ska bli grymt skönt, känns som att jag inte gjort nåt nyttigt denna vecka...har knappt gått nåt alls....och bara tränat en gång...


Nepp, dags att städa dagis!




Ovido - Quiz & Flashcards