Alla inlägg den 11 februari 2011

Av Linda - 11 februari 2011 19:21

Efter en rolig, snöig, halkig, spännande, gosig och alldeles, alldeles underbar dag på jobbet, så blev det helg till slut. Älskar alla dom där hårtussarna (och den nakna också), men visst är det skönt att få va lite ledig ibland ändå :)


Jag och vacker sambo har kockat ihop en lasagne, som gottar till sig i ugnen för tillfället. Till maten blir det "Let´s Dance" -om Susanne får välja... Och jag? Jag är nöjd om jag bara får krypa upp i soffan och vara nära dom jag älskar, alla de mina som gör mitt liv till det bästa och mig till den lyckligaste.


Om nu bara våren kunde komma också.... ;)




Av Linda - 11 februari 2011 07:46

Det dyker upp några kunder iaf, trots snökaos. Fick just veta av några kunder att inget i Bandhagens centrum är öppet, bara vi och fiket. Tunnelbanan går fortfarande inte, inga bussar heller, och Ica är stängt!! Hur sjukt är inte det, när en mataffär inte öppnar i tid??


Om lite snökaos stannar stockholm, undrar vad som skulle hända om det blev krig??

Av Linda - 11 februari 2011 06:58

Förra året var datumet den 22:a februari, detta året är det fredagen den 11:e februari. Jag pratar självklart om årets stora snökaos, som får folket att antigen stanna hemma -eller trängas i överfulla tåg och bussar. En del tar bilen, och många tror -skrattretande nog- att det räcker med att sopa av bilrutan med armbågen, sparka undan snön vid förardörren, hoppa in och köra. Detta trots att snön når en bra bit upp på dörrarna. Att bevittna deras fruktlösa försök att ta sig loss roar. Och säkert roade jag andra när jag skuttade, hoppade, plogade och halkade mig igenom snövallar och tog mig fram på oskottade vägar. När även Ixa tycker att det är pest att gå till jobbet -då är det illa! Tror aldrig det har hänt faktiskt -möjligtvis förra året den 22:a februari då....


Lyssnar på radion, många bussar är inställda pga. halka. Vilket betyder att det förmodligen kommer eka tomt här på dagis.... Tunnelbanan går då än iaf, det ser jag genom fönstret -nä förresten, tar tillbaka, fick just information om att all trafik mellan gullmarsplan och hagsätra står stilla pga. strömavbrott.... Så det var väl den sista tuben som dundrade förbi på ett tag.


Dagis har varit öppet i 45 minuter, två hundar har anlänt. Det brukar va några fler än så vid denna tid. Än har ingen ringt, men jag misstänker att jag snart kommer få parkera vid telefonen. Nu dundrar traktorn förbi, vilket betyder att snöröjningen har tagit fart. Det är bra, då kanske vi tar oss ut på långis med våra grupper -hur små dom nu än må vara...



Ovido - Quiz & Flashcards