Alla inlägg den 16 februari 2011

Av Linda - 16 februari 2011 20:21

Förstår inte hur denna vecka blev så stressig?? Igår var det tidig start med träning kl. 5:00, sen iväg till stan på lunchen, vilket gjorde hela förmiddagen stressig då jag skulle hinna äta och rasta egna hundar också...Sen tillbaka till jobbet för fler promenader och stängning följt av kurstart. Igår startade nämligen vårens första kurs, en vardagslydnad med 8 deltagare. Jättekul första träff, jag ser fram emot nästa :) Hemma var jag inte förens klockan närmade sig 21 -så trött att jag ramlade isäng.


Och idag? Upp och skjutsa Susanne, tillbaka ner i sängen för ett par timmars mys med hundarna, sen iväg till jobbet. Promenader följt av p-möte, följt av vaccination av Ixa i Farsta. Ixa jätteduktig, trots att hon nog är rätt nervös hos veterinären nu för tiden....förståeligt... Sprutorna märkte hon dock inte av, i hennes värld gick vi in i ett rum, en snäll tjej klämde lite på henne och sen fick hon godis. Och ut igen :) Plättlätt!!


Imorgon har jag trimhund och på fredag också -vilket betyder lite tidigare start och lite mer stress, för jag vill ju hinna promenera också. Åtminstone med en grupp. Men det är kul med trimmet också. Imorgon är det en australisk terrier som jag trimmat en gång förut. En kund som såg vår Julia och frågade vem som trimmat henne, sen bokade han tid hos mig :) På fredag är den en dagishund som jag trimmat några gånger förut, en Jack russel.


På fredag kväll har jag klämt in denna veckas andra gymbesök, men efter det -då tar jag helg!! Och denna helg kommer bestå av vila, vila, hundpromenader, gos i soffan, hundträning -och årsfest på brukshundklubben ;)

Ovido - Quiz & Flashcards