Alla inlägg den 26 februari 2011

Av Linda - 26 februari 2011 23:10

19 113 steg


Ikväll har vi myst med Mika och Ousman. Och jag kom inte undan veckans Melodifestival.... Men det gjorde inte så mycket, rätt ok om man är några fler och inte behöver titta hela tiden ;) Fråga mig inte vilka som gick vidare för det har jag ingen större koll på...


Hundarna hade vi med förstås, så dom fick sig en liten promenad både dit och hem :) Nu är alla tre trötta och nöjda.


Blir mer och mer förälskad i Hiki för varje sekund som går! Vilken underbar hund!! Hon vikftar på svansen som en äkta flatte, hon är sprallig, lekfull, mjuk och gosig. Och busig och humoristisk. Det är verkligen svårt att lära känna en ridge, men när man väl gör det -då faller man för dom allihop :)

Av Linda - 26 februari 2011 10:20

Har varit ute med damerna på morgontur i skogen. Vågade mig inte på att släppa Hiki där, med allt vilt hon säkert gärna vill följa efter...


Däremot så vågade jag släppa henne en stund på fotbollsplanen. Hon och Ixa har varit på varandra -fulla av busig energi båda två. Så lite kunde dom ju få leka, tänkte jag.


Problemet är bara att Ixa inte riktigt förstår "det afrikanska" språket....




"Ridgarna" har ju ett ganska speciellt sätt att leka, det är "hårt" och ska "boxas och brottas" mycket, så helt lätt är det nog inte för liten Ixa. Första gångerna Ixa lekte med Qiara (Cane corso) var också rätt kul, för "italienska" är inte heller hennes språk ;)


Nu blir det brunch i stugan!

Ovido - Quiz & Flashcards