Direktlänk till inlägg 8 oktober 2009

Besikta bil i sthlm

Av Linda - 8 oktober 2009 20:03

I stockholm finns massor av "bilprovningar". Det är bara att välja och vraka -snabbt och nära, eller passa på att ta gamla bettan på en tur genom stan innan domen. Ja, detta är förstås om man är ute i god tid. Är man inte det så får man ta den tid man får. Och då kan man ge sig den på att det blir en tur med gamla bettan genom stan. Eller genom länet om man har riktigt bråttom.


Hur som helst så är det nu bokat. Blir tvungen att åka in till stan, men det kan det vara värt. 16 oktober är iaf dagen med stort D. Nagelbitar-dagen. Förra året gick honom igenom med orden: "ja då hoppas vi hon rullar ett år till..." Kanske bara är jag, men jag tyckte inte det lät så rogivande.... Och med allt skrammel och gnissel så kan man ju undra om det finns några delar alls som sitter som dom ska. Om ni undrar varför jag inte lämnar in henne på service innan besiktning så har jag två (fullt gångbara) ursäkter. 1. Jag är snål. Och 2. Jag har inte bokat tid. Vågar inte ens gissa på hur lång framförhållning man måste ha. Jag måste verkligen bli bättre på detta med att tänka några veckor framåt. Eller dagar -man får väl börja med små steg :)


Nu ska jag lägga mig framför TV:n och njuta av att ha min (förkylda) sambo hemma.


   


Om jag får plats....





 
 
Marlene

Marlene

8 oktober 2009 21:36

Vad kul att du tycker det, blev väldigt glad av att höra det! Självklart är det oket att länka :)

Det där med besiktiga och serva bilar är alltid ett spännande kapitel, oavsett om man har en 30 årig gammal bil eller en 10 åring ;) Hoppas bettan går igenom felfritt!

http://www.mafomy.wordpress.com

 
Camilla

Camilla

8 oktober 2009 22:57

Vad spännande med dagmatte och kelpie. Hoppas att det klickar. Det är ju inte så lätt att hitta nån som man vill lämna sina hundar till alla gånger *hönsmamma jag*. Skönt att hundarna anpassade sig så fort och lätt till att bo i storstan. Ä ju lite avundsjuk på dig som vågade ta steget ;). Ä ju naturligtvis oxå glad för din skull att det blev så lyckat!
Det där med besiktning.... Jag brukar få ringa efter min sambo som bråkar så mycket att dom släpper igenom min bil bara för att bli av med honom :))!

http://www.freewebs.com/ambulldog

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 10 mars 2013 16:00

Vi var där :) Sen dansade jag hela natten!

Av Linda - 26 september 2012 15:48

Får jag, får jag, fååår jaaag?????

Av Linda - 25 september 2012 21:06

Man kan ha massor av kul på en lekplats. När barnen är hemma och sover, då tar jag och hundarna över sandlådor och rutschkanor. Vi hoppar, klättrar och åker kana. Vi springer och gungar och rensar kattbajs ur sanden (hundarna -inte jag!) Och så s...

Av Linda - 21 september 2012 07:32

...att öppna dagis. Och det är mysigt att det är fredag. ...

Av Linda - 19 september 2012 21:40

Började ösregna när jag och Skrotet promenerade från Dagis 1 till Dagis 2. Stora tunga droppar från mörk himmel. När vi kom ut ur skogen kom solen fram, så stark att den bländade oss när den speglade sig i nyfyllda vattenpölar. Det var vackert....

Ovido - Quiz & Flashcards