Direktlänk till inlägg 27 oktober 2009

Så var man fattig igen...

Av Linda - 27 oktober 2009 19:23

Idag har Gamla Bettan varit inne på service. Det kostade -mycket! 3 966 kr mycket! Men nu har hon gått igenom besiktningen -och jag behöver inte vara rädd att bromsarna slutar fungera när Beda 86 går över vägen med sin rullator. I priset ingick tre års garanti. På det som lagades -naturligtvis. Och det är ju bra. Garanti är alltid bra. Problemet är bara att Gamla Bettan lär nog inte orka tre år till. Jag har knappast nån nytta av ett kvitto på fixade bromsar när motorn skär sig, däckena trillar av eller nåt annat spännande händer, som förpassar Bettan till bilskrotshimlen. Men, men -tre års garanti tackar man inte nej till.

Nu hoppas jag bara att jag snart har råd att byta kamremmen -eller vad det nu var bilmekanikern uppe i Umeå sa att det var dags för (för ett halvår sen....) Ibland undrar jag om det inte vore billigare att köpa en ny bil...


Förutom spänningen att gå och gissa hur fattig servicen skulle göra mig, så har det inte hänt nåt speciellt idag. Skyndade hem från jobbet för att hinna hämta bilen. Sen har jag tvättat. Och gått en promenad. Och jag måste säga det, att nog är det tur att jag hittat kärleken. För det där med hundtricket -det funkar inte med en hund som Ixa. Stod vid ett övergångsställe när Ixa helt plötsligt -utan förvarning (tycktes det) hoppade på en söt tjej som stod brevid oss. Dessutom gjorde hon dödssynden att lägga sina blöta, smutsiga tassar på tjejens ljusa handväska!!!! Som tur var verkade tjejen vara en trevlig prick. Inte speciellt förtjust i hundar kanske, men hon tog det hela med ro. Hennes kompis blev däremot förtjust i Ixa -stackarn hade en lika social krake hemma. 

Det hela var förstås inte Ixas fel. Tjejerna gjorde ett stort misstag. När vi väntade på grön gubbe så log dom. Allvarligt talat -alla vet väl att man inte får le åt en flat?? Det är ju en övertydlig invit -kom och pussa mig i ansiktet snälla leriga charmtroll. Vet man inte det får man skylla sig själv ;)



 
 
Ingen bild

Madde

28 oktober 2009 20:14

Nej herregud alla vet väl att man inte kan titta på en flat och absolut inte le! ;P Det är som att be om en blöt puss och leriga tassavtryck.. ;)

 
lina

lina

29 oktober 2009 07:54

haha, ja vem som helst vet väl att man absolut inte får LE mot en flat. man vet ju precis hur det slutar då. ;)
usch och fy för sånna dyra verkstadsräkningar. men skönt att bettan funkar nu! när kommer ni upp? jag är hemma nu i helgen, 14-15/11 och 27-29/11. :)
kram!

http://i-fokus.se/blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 10 mars 2013 16:00

Vi var där :) Sen dansade jag hela natten!

Av Linda - 26 september 2012 15:48

Får jag, får jag, fååår jaaag?????

Av Linda - 25 september 2012 21:06

Man kan ha massor av kul på en lekplats. När barnen är hemma och sover, då tar jag och hundarna över sandlådor och rutschkanor. Vi hoppar, klättrar och åker kana. Vi springer och gungar och rensar kattbajs ur sanden (hundarna -inte jag!) Och så s...

Av Linda - 21 september 2012 07:32

...att öppna dagis. Och det är mysigt att det är fredag. ...

Av Linda - 19 september 2012 21:40

Började ösregna när jag och Skrotet promenerade från Dagis 1 till Dagis 2. Stora tunga droppar från mörk himmel. När vi kom ut ur skogen kom solen fram, så stark att den bländade oss när den speglade sig i nyfyllda vattenpölar. Det var vackert....

Ovido - Quiz & Flashcards