Alla inlägg den 9 februari 2009

Av Linda - 9 februari 2009 22:23

Jobbade inatt så dagen har varit rätt lugn. Pratat med Sara några timmar i telefon...konstigt att tiden kan gå så fort trots att inget jätteviktigt avhandlas.... Var ute en sväng med hundarna på dagen, solen var framme och alla otäcka snötunga moln hade försvunnit. Det tackar vi för -att skotta är inte kul.


Innan jobbet åkte jag förbi hos Madde. Hon hade städat garderoben och hade en ordentlig hög med kläder som hon inte ville ha kvar. En del var prislappen fortfarande kvar på....det här med impulsköp.... Gick igenom högen och tog väl det mesta, en hel sopsäck full blev det. Så imorgon efter jobbet blir det att prova och se vad som passar och vad som får kila vidare till myrorna. Inte illa att ha vänner som Madde :) Åsa var också hos Madde ikväll och jag fick mysa med liten bebis.


Julia och Ixa spenderar natten hos Emma, och blir kvar där imorgon också. Emma saknade vovvarna och ville ta med dom till stallet, så när dom kommer hem lär dom ju vara lite trötta. Och det är man alltid tacksam för när man jobbat och är trött och sliten :)

Ovido - Quiz & Flashcards