Direktlänk till inlägg 8 februari 2009

Hemresa och 30-årsfest

Av Linda - 8 februari 2009 11:26

Lördag morgon vid halv fyra tog jag taxi in till busstation för att därifrån bege mig mot stockholm och arlanda. Hemresan gick över förväntan. Fick sitta nån timme på arlanda, men Sara hade skickat med mig en bok så den tiden gick fort.



Väl hemma blev jag mött av Uppfödartanten...så skönt det kändes att vara hemma då :) Vi åkte hem till Lena där jag fick lunch. Madde kom med Julia, som visserligen blev glad att se mig, men när hon hälsat var det bara Madde som gällde....matte svartsjuk.... Ixa var glad att se mig också, men när Lena började med maten parkerade hon sig så att hon noga kunde följa köksbestyren. Jag var iaf glad att se hundarna, tänk att man kan sakna nån så mycket. När man lever med hund är man ju van att aldrig vara ensam, att alltid ha nån runt benen, nån som pockar på uppmärksamhet eller lägger huvudet i ens knä.


Sebbe och Lina kom förbi också. roligt att se Lina igen :) Jag blev sittande hos Lena till halv fyra, då fick jag skynda mig hem för att hinna bli klar till kvällens fest.



God mat och goda vänner, en perfekt lördagkväll. Eftersom jag vid det laget led av allvarlig sömnbrist så blev det ingen alkohol....och ögonlocken började hänga vid bolibompatiden....Så det blev en tidig kväll för mig, men vi hann boka in datum för nästa fest och då ska jag vara piggheten själv.


Erica, Madde, Lena, Mari, Åsa och Lina.


Trots tröttheten var jag tvungen att prata lite med Sara när jag kom hem. Jag halvsov i luren till tretiden inatt, då hade jag varit vaken runt 34 timmar... tror ni att jag somnade ganska fort eller??

























































































































































































































 
 
Katrin

Katrin

9 februari 2009 17:22

Det är nästan så jag kan känna din vånda över att komma tillbaka till detta snökaos. Det är nu den här årstiden som jag kan känna att man skulle kunna tänka sig bo mer söderut, fast så fort våren är här trivs jag i mitt norrländska landskap :)
Visst känns det som äkta kärlek man får från sina hundar ibland :P

http://www.savar.nu/katrinshundar

 
Anna

Anna

9 februari 2009 18:16

Hej vännen :D
Jag har då helt missat att du skaffat blogg! Här kommer jag bli en trogen läsare.
Fick ditt mejl också, ska svara inom kort! Är mitt uppe i värsta röjningen här hemma så jag har lite fullt upp bara. Haha.
Kraaaaam
Och näs-slick från hundarna!

http://www.poetryinmotion.nu

 
lina

lina

9 februari 2009 22:25

så himla jättekul att få träffa dig också i lördags! :) får bli oftare nu när jag bor närmre. :)
kram!

http://i-fokus.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 10 mars 2013 16:00

Vi var där :) Sen dansade jag hela natten!

Av Linda - 26 september 2012 15:48

Får jag, får jag, fååår jaaag?????

Av Linda - 25 september 2012 21:06

Man kan ha massor av kul på en lekplats. När barnen är hemma och sover, då tar jag och hundarna över sandlådor och rutschkanor. Vi hoppar, klättrar och åker kana. Vi springer och gungar och rensar kattbajs ur sanden (hundarna -inte jag!) Och så s...

Av Linda - 21 september 2012 07:32

...att öppna dagis. Och det är mysigt att det är fredag. ...

Av Linda - 19 september 2012 21:40

Började ösregna när jag och Skrotet promenerade från Dagis 1 till Dagis 2. Stora tunga droppar från mörk himmel. När vi kom ut ur skogen kom solen fram, så stark att den bländade oss när den speglade sig i nyfyllda vattenpölar. Det var vackert....

Ovido - Quiz & Flashcards