Alla inlägg den 19 mars 2009

Av Linda - 19 mars 2009 23:41

Ja, Ixa fick ju hoppa in för Julia idag, eftersom lillan löper... Hon skötte sig riktigt bra, även om det märks att man har en annan hund i kopplet. Mycket mer drag, mer liv och rörelse, mer energi och arbetsvilja -ja, mer att jobba med helt enkelt. Vi tränade i grupp, mycket kontakt, mingelövningar och en "hiss-övning" -man klämmer in sig flera personer med hundar i litet utrymme.... Sen fick jag tid att träna lite tävlingslydnad också, och trots stort störning gick det riktigt bra :) Vilket gjorde mig oerhört lättad, för tidigare idag när vi tränade hemma hade Ixa helt plötsligt glömt bort hur läggandet går till...?


Det vi kommer lägga ner mest tid på nu är linförigheten, den bara måste vi ta tag i...matte tycker det är sååå trist.... Men vi har kommit en liten bit på väg så nu får jag rycka upp mig och fixa till det!

Av Linda - 19 mars 2009 13:19

Blev tvungen till att ta en värktablett -modell starkare- igår kväll. Efter att doktorn hade varit och tryckt på ryggen blev det bara värre och värre...det är inte värt att gå till läkare!! Känslig som jag är blev jag tröttare än tröttast, värktabletten fungerade som rena sömnpillret och jag sov så gott och så länge så nu känner jag mig som en ny människa :) Ont gör det lite fortfarande, men det får jag väl tåla när jag var så dum att jag åkte kana nerför trappen....


Ikväll blir det styrelsemöte med flatklubben. Jag och Annika ska ta upp vad vi gick igenom i Stockholm och sen blir det väl lite snack om vårens kurser. Sen åker jag till forslunda för allmänlydnadskursen. Idag får Lullan inte vara med dock, för hon löööper :( Så då får Ixa skärpa till sig och låssas va allmänlydig idag -så jag slipper skämmas...Skämt åsido så går det nog bra, det ska bli kul att ta med henne.


Nu ska jag gå ut och träna lite tävlingslydnad med "svarta faran". Ska väl försöka ta och uppdatera nån dag, det börjar ta sig :)

Ovido - Quiz & Flashcards