Alla inlägg under april 2009

Av Linda - 16 april 2009 15:36

Har gått och blivit riktigt förklyld...typiskt, nu när jag har en så rolig helg framför mig. Jag som tagit semester och allt, snacka om orättvist. Har känt febern smyga sig på och bunkrat upp med sån där förkylningsmedicin och C-vitamin. Sitter nu i soffan med täcket på och tycker oerhört synd om mig själv. Såna här dagar saknar jag min mamma, ingen kan tycka synd om lilla mig så som hon kunde :) Och att va sjuk och inte ha nån som tycker synd om en -det är riktigt, riktigt sorgligt....


Lever för tillfället genom min nya systerson och alla bilder som dyker upp i min in-box. Sån tur att jag har detta lilla mirakel i mitt liv, annars hade det känts rätt kämpigt just nu. Förstår om ni är less...men det är inte jag, så här kommer fler bilder ;)



Detta är nåt nytt, lillasyster med vagn. Jag tror tösen har blivit stor nu ;)


Ja, nu börjar han ju nästan se lite mänsklig ut lilleman :)


Håll nu tummarna för mig så att jag kommer mig ut på Babylon imorgon och Lenas fest på lördag... Åtminstonde Lenas fest måste, måste jag orka med...men om jag sover riktigt mycket tills imorgon så kanske jag hinner bli frisk?? Ja, den som lever får se....































Av Linda - 15 april 2009 21:19

Idag var jag och Julia på fika hos Anna. Sen lurade vi med oss henne och Sunny och Simeon till Bäcksjön, för promenad. Vägen dit var minst sagt intressant, lerig och spårig -på vissa ställen trodde jag att vi skulle fastna. Men vi tog oss både dit och hem igen efter en riktigt trevlig promenad. Sunny tyckte Ixa var lite läskig först, och höll ett ordentligt avstånd, men mot slutet av promenaden fattade hon att Ixa inte var intresserad av henne. Simeon sa ifrån på skarpen åt för livlig Ixa, det var en syn för gudarna, liten chihuahua "ryter" åt 30 kg flatte :) Och Ixa hon blev så liten, så liten och bad goda herrn om ursäkt :)


Jag glömde naturligtvis kameran i bilen, så alla bilder från idag är Annas verk. Tyvärr fick hon inte med sina egna små charmtroll...


















































Av Linda - 14 april 2009 22:35

Idag har jag hunnit njuta av solen i mitt ansikte, skotta bort typ 1000 kg snö som fallit ner från garagetaket, träna (mig själv), vara ute med hundar och hälsa på Lena. Och prata med syrran, förstås :)



Gosade med valparna hos Lena....svårt att låta bli när dom ser ut såhär :)



En riktigt trevlig kull, glada svansar och nyfikna och gosiga. Flattar i mini-format, helt enkelt ;)


Erica och Isak kom förbi, och hoppsan så stor lillepojken hunnit bli :) Full fart framåt och uppåt och överallt  -och tänder hade han fått också.



Avslutar dagens inlägg med två bilder på min egen lille systerson :)




I byxor som moster köpt :)


































































































































































































Av Linda - 13 april 2009 18:37

Jag, Erica, Error, Harry, Ixa och Julia tog en promenad runt bussjö-banan. Dvs. runt sandig, lerig, grusig, blöt, dyig och allmänt äcklig bana. Det var längesen jag gått en så trevlig promenad :) Det tyckte alla hundar också, alla förutom Julia vill säga -hon trippade lite surt bakom oss och ville helst

bli buren över de största pölarna. Ja, över de små också förstås ;)


 När promenadstigen ser ut såhär.....


 

 ....och flattarna beter sig såhär....


...blir resultatet det här :)


Även liten terrier blev smutsig. Det är inte lätt att ha korta ben när smutsen går högt upp :)


Inte ens mattarna kom undan. Så här fina var Ericas skor...och mina såg inte bättre ut....


Solen sken från klarblå himmel och det var varmt och skönt ute. Erica och jag hade massor att prata om, naturligtvis... Vem vore jag utan mina kloka, underbara, lojala vänner??
































































































































































































Av Linda - 13 april 2009 13:52

Blev en något omtumlande påsk detta år. Snön har sjunkit undan med många centimeter, haft trevligt med goda vänner, blivit moster :) och singel :( 


Då det är alltför svårt att skriva om och alltför deprimerande att läsa om så struntar vi i det. Sätter in ännu en bild på litet underverk istället.


Svårt att va nere när man ser nåt sånt här ;)





























Av Linda - 11 april 2009 02:30

 Bebis har kommit! Jag är numera moster och lilla lillasyster är mamma! Livet har förändrats på ett sätt som gör att det aldrig mer kommer att bli detsamma :) Min lilla syster har blivit mamma!! Jag har blivit moster!! Till en "liten" pojke på 4040 gram, 56 cm lång, han föddes vid halv ett natten mot fredag. Bara en sån sak, jag har aldrig tidigare varit intresserad av vikt och längd, det har inte känts nära på det sättet. Men min älskade syster har tagit mig med på denna resa, med läkarbesök, skratt, tårar och allt. På nåt sätt är jag delaktig i detta, mitt blod rinner i lilla systersons vener, vi är familj. Min lycka känner inga gränser, jag har aldrig sett den lille, men jag vet redan att jag älskar honom. Jag kommer göra mitt bästa för att skydda honom från allt det som kan tänkas vara farligt, men jag ska ändå försöka vara en "cool" moster ;) Jag ska älska denna pojke med hela mitt hjärta och jag ska aldrig glömma den lycka jag kände när han kom till jorden.

Pappa Tony med liten nyfödd bebis :)


Tack till syster för att du tagit mig med på denna otroliga resa :) Inte visste jag att ett nytt liv kunde betyda så mycket! Jag älskar dig!!























Av Linda - 9 april 2009 13:05

Syster ringde imorse, nu ligger hon på BB och väntar på att värkarna ska komma igång. Hon har gått över tiden och får nu hjälp på traven för att få ut liten bebis =) Så nu blir det många långa nagelbitar-timmar tills bebis är ute och jag är moster. Syster är lugn och mycket uttråkad, blivande moster är sjukt nervös och orolig. Föder folk verkligen barn varje dag? Det känns ju som om min lillasyster är den första i världen som gör det... Hoppas, hoppas allt går bra!!


Har roat mig med att bada hundarna idag, dom ska lukta gott nu när Sara kommer. Om ett par timmar ska jag in till stan och slå mig fram på systemet...lär ju vara en hel del folk där... Varför är alla ute i sista minuten?? (För det är ju inte jag ;)) Sen till flyget för att hämta Sara :)


Alla därute, håll tummar och tassar för min lilla syster -det är en order ;)

Av Linda - 8 april 2009 19:00

Igår hade vi besök av Scarlet hela långa dagen. Jag som hade jobbat tänkte sova några timmar på förmiddan, men det var inte helt lätt. Trots att Ixa och Scarlet fått rusa av sig en bra stund innan vi kröp ner så blev det en hel del tugg innan ögonlocken åkte igen. Ixa satsar på Scarlets öron (dom är ju stora och mysiga) och Scarlet satsar på vad hon får tag i. Matte fick ryta till några gånger innan lugnet la sig i sovrummet. Några timmar senare vaknade vi och tog en promenad i skogen.


Scarlet -Ixas bästaste vän


Även när hon sitter ner så är hon på helspänn, det kan ju komma en Scarlet flygande bakifrån ;)


Och här har vi lilla Ferdinand Julia. Hon är en mogen dam och ägnar sig inte åt barnsligt, förödmjukande bus....


På kvällen var det jobb igen och mina tjejer skulle vara hos Malin över natten. När vi skulle hoppa in i bilen upptäckte jag att Gamla Bettan har kommit på nya sätt att irritera mig -bakluckan gick inte att öppna. Jag ryckte och jag slet, låste och låste upp -men inget hände. Hon börjar skaffa sig lite väl stor personlighet, den gamla damen... Så vad gör man, Ixa fick åka baksäte och det gick ju bra det med.


Idag har jag städat och fixat lite mer inför Saras besök (imorgon kommer hon!!!) Fick även hjälp av snäll granne att möblera om lite...man får flytta runt dom möbler man har så det blir bra ;)







































































































Ovido - Quiz & Flashcards