Alla inlägg under mars 2009

Av Linda - 2 mars 2009 16:23

Är hängig och lite sådär förkyld, så nu handlar allt om att kurera så att jag kan åka till Sara -bara en vecka kvar... Har alltså mest suttit i soffan med täcket på och sörplat te och tittat TV. Något som inte är alltför likt mig...börjar känna mig smått rastlös.... Ringde grannen och hörde om dom ska på affären, och det skulle dom. Så nu har jag beställt förkylningsmedicin, C-vitamin, apelsiner och ingefära -jag provar allt! Om nån har fler tips så vill jag gärna höra dom....snälla....


Såg Tyra Banks talkshow på TV:n. Jag har ju uppfattat att hon har en sådan men aldrig riktigt tittat. Hon är ute på ett uppdrag -att få alla kvinnor att känna sig vackra. För visst äger vi skönhet allihop! Hon tog av sig allt smink och satte på sig bylsig träningsoverall, håret i slarvig hästsvans...och bevisade att skönhet tar tid och inte kommer direkt gratis....och att den finns i tuber och burkar... Jag är helt med på hennes linje, ner med det smala idealet -låt alla kvinnor känna sig vackra!! Och framför allt -kan vi tjejer sluta dra ner varandra??
















































Av Linda - 1 mars 2009 18:51

Ja, nu rasslar det till i mejlen, vårens kursanmälningar har börjat trilla in. Detta innebär fler timmar framför datorn, fler besök på studiefrämjandet och mer pappersarbete. Men det betyder också att våren är på väg, att vi tinar fram och planerar inför prov och utställningar. Och även denna vår ser ut att bli framgångsrik för Umeås flatklubb, det är många som vill gå kurs.


Andra vårtecken jag lagt märke till...det dripp-droppar från tak och stuprännor och i ån har isen sakta börjat släppa taget. Och nu är det mars också, så det är helt okej att tycka att våren är nära...



Okej, ännu är det mycket snö kvar, men nu när solen har återvänt och värmer vårt kalla land så går det fort. Fram med foppatofflorna, hämta solstolen från vinden, inhandla ny bikini och sätt er ner och vänta :)



























Av Linda - 1 mars 2009 15:37

Lördag kväll spenderades med Madde och Mari. Melodifestivalen stod på schemat och vin, chips och popcorn hade inhandlats. Jag har lyckats missa varje deltävling såhär långt i år, kan inte påstå att jag är så super-intresserad nuförtiden.... Det är ju så utdraget och lååångt... Men visst, med goda vänner är det ju en helt annan sak :)


Jag var inte direkt imponerad av startfältet...var det verkligen såhär dåligt förr om åren när jag satt som klistrad?? Gillade dock Sarah Dawn Finer och "opera-tjejen", så helt bortkastat var det inte.


Det blev en tidig kväll, var hemma strax efter 23. Sen pratade jag med Sara till runt fyratiden....så det var lite mosigt i skallen i morse när hundarna tyckte att en ny dag börjat... Så har jag ont i halsen också, börjar undra om jag kanske inte slipper undan förkylningen som gått laget runt här i Umeå... Så idag är det kurera, kurera, kurera...Får inte bli sjuk nu när jag snart ska ner till min Sara igen.


Ovido - Quiz & Flashcards