Alla inlägg den 14 januari 2009

Av Linda - 14 januari 2009 21:08

Oj, vilken dag. Började med stressigt färdigställande av cirkellistor och annat pappersarbete för flatklubben. Sen bar det iväg in till stan för att gå på banken -bara själva ordet vittnar ju om hur oerhört tråkigt det mötet var... Allt gick dock bra där, så jag är nöjd och lugn. Sen iväg på personalmöte, hann rasta hundarna en halvtimme innan vi gick in -ja då, dom fick följa med. Kan ju inte tvinga dom att sitta i en kall bil flera timmar.


Julia "tjyvlyssnar" på mötessnack, tur hon är duktig på att hålla hemlisar :)


Vi fick mycket gjort på mötet, det var bara vi tre nattare och vi gick igenom ett nytt schema. Om det blir godkänt av chefen kommer vi att ha fyra 7-dagars ledigheter på 6 veckor, och vi jobbar som mest fyra nätter i rad. Kan ju inte bli så mycket bättre =)


 

 Ixa tyckte mötet var tråkigt, massa prat och inge godis... De e så man blir tokig!!


Efter mötet åkte vi ut på Teg för att lämna Julia hos M och hennes mamma. Jag hade tur och blev bjuden på leverbiff och gräddsås -mums. Hundarna fick korv -en hit varje gång. Efter mat och kaffe åkte jag och Ixa ut till klubben för lydnadskurs. Fast det får ni läsa om i hennes träningsdagbok, här är det ordning och reda :-)















































































































Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards