Alla inlägg den 22 januari 2009

Av Linda - 22 januari 2009 20:55

Igår var jag och Ixa på vårens första inomhusträning. Hösten avslutades med julfest, fika, julklappar och lekar. Naturligtvis kom Ixa ihåg det, all den träning vi satt ner på att träda in i lokalen någotsånär lugnt -den var totalt glömd. Det tog oss tio minuter att komma in, för jag vägrar ge mig. Det ska inte dras och frustas och skuttas, hon ska gå fint -så det så! Väl inne tränade vi lite hinder och fotgående. Av nån konstig anledning så vet inte Ixa vad ordet "ligg" betyder i denna byggnad, så vi la ner lite träning på att lära in det också. Sen tränade vi i grupp, slalomövning, inkallning och tandvisning. Vi gjorde också några hundmöten. I det stora hela var jag nöjd med träningen. Hon är lite mer livlig nu igen så jag är tvungen att jobba på att få ner henne på rätt nivå, det tar ju lite tid...


Idag har vi varit och tränat på brukshundklubben. Vi hade turen att det var fler som tränade så vi fick störning. Det var svårt med fotgåendet då, Ixa ville titta på andra hundar så jag fanns inte :( Däremot upptäckte jag idag att Ixa är duktig på läggande under gång, så då spann vi vidare på det.


Sen tog vi en sväng förbi "uppfödartanten" där jag blev bjuden på middag. Ixa ska få bo hos henne när jag åker till Norrköping i februari (på hemligt uppdrag....)


Nu ska vi ta igen oss lite, för imorgon är det jobb igen.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards