Alla inlägg den 31 januari 2009

Av Linda - 31 januari 2009 23:00

Dagen var rätt stressande. For in till stan en snabbis och hann göra mina ärenden, sen hem för att "stress-städa" ännu en gång innan husvisning. Sen var vi utslängda från vårt hem, så vi tog en lång härlig promenad -jag och hundarna. Gick samma runda om och om igen (finns inte så många spår att gå...)



Mäklaren ringde när vi kom hem. Det verkar som att spekulanterna var mycket intresserade och skulle lämna ett bud efter helgen. Låter lovande, men som sagt -det är inte sålt än. Funderar och funderar på vad som händer sen, vart vi ska ta vägen när det är sålt. Kanske dags att börja tacka ja till nån lägenhet??


Pratade med Cissi som bor i England, så länge sen vi hördes sist! Det är underbart med vänner som man pratar med som vanligt -trots att man inte hörts på ett tag. Vi tar alltid vid där vi slutade -aldrig blir det konstigt. Detta trots att vi är så olika man någonsin kan vara. Ett bra exempel är att hon är hundrädd....fast hon älskar naturligtvis Julia -vem gör inte det?


På kvällen var jag bjuden till Erica och Andreas för middag och spel. Hundarna hängde naturligtvis med. Ixa fick sitta med dom andra flattarna i hallen, men lilla Julia -hon "gojsade" ner sig i soffan. Som sagt -vem älskar inte Julia :)


Isak var kvällens mest välklädda med sin lilla slips och väst -hur gulligt är inte det?


Madde, Isak och Andreas


Madde och Andreas var också bjudna på middag. Julia ska vara hos dom när jag åker till Norrköping. Det känns tryggt, nu när hon snart ska börja löpa så är hon ju en aning "knäpp". Madde kommer nog att skämma bort henne så jag får tillbaka ett litet monster :) Om man nu kan skämma bort mer än vad jag redan gör....























































































































Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards