Alla inlägg den 26 januari 2009

Av Linda - 26 januari 2009 12:32


Tänk att man kan vara så liten =) Lille Melker har dock vuxit massor sen jag såg honom sist, trots sin ringa ålder på tre veckor. Nu var han lite mera med också, kloka blå ögon som tar in världen omkring. Mamma Annies syster var på besök, så det blev lite "vuxen-snack" också. Fast bara lite -det är ju så svårt att slita ögonen från detta lilla underverk....


Nu ska jag ta och städa lite, husvisning på lördag... Sen hinns det kanske med lite hundträning innan jag åker in till stan.

Av Linda - 26 januari 2009 08:16

Har sovit tretton timmar inatt!! Har lidit av svår sömnbrist under mina två arbetsveckor. Har liksom inte haft tid att sova med alla tankar som snurrar, alla "att-göra-listor", all träning....Resultatet blev ju förstås att tankarna snurrade ännu fortare och inget blev gjort -pga sömnbrist...Tänk så dumt det kan bli :o)


Det påstås att man inte kan ta igen förlorad sömn, men jag känner mig pigg som aldrig förr, så jag har nog lyckats. Jag har haft lite problem med aptiten också under dessa dagar, så fungerar jag när jag är övertrött -jag fungerar inte alls... Men idag hoppade jag ur sängen och ut i köket -jag var hungrig! Så nu är jag pigg och mätt och redo att börja dagen. Det blir nog en tur in till stan och handla hundmat, kanske träna lite på usm, en promenad med hundarna och så får jag väl ta och titta på hur Ixas framgångar ser ut nu när alla hjärncellerna har vaknat. Med tanke på att jag blir mer negativ när jag är trött så bör hon ha kommit längre än jag tror =)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards