Direktlänk till inlägg 11 maj 2011

Rubrik saknas

Av Linda - 11 maj 2011 21:22

Träffade en liten valp på 12 veckor vid namn Smilla. Jag hade glömt att valptänder var så vassa. Och att valpmagar var så mjuka.


En lagottovalp var det. Ulla som har hunddagiset här nere stannade oss när vi var på väg hem. Så står hon där med en lagottovalp på 12 veckor. Som redan blivit lämnad. Hur hemskt är inte det?


Och vad betyder det?


Vi lånade med lilla Smilla och tog en tur till parken. En glad och tuff liten dam, som inte ens tittade bakåt när en vilt främmande människa tog tag i hennes koppel och gick iväg. Sen kan man ju inte låta bli att kolla vad det är för en liten individ som är så "jobbig" att hon redan blivit lämnad. Tugg på händerna förstås, och på allt som kan tyckas spännande för en puppy på 12 veckor. Men det är ju bara att vänta. Jagar bollen gör hon gärna, men att komma tillbaka med den??? Nä, roligare att behålla själv ju! Myser gärna och tittar upp när man kallar, strosar tufft iväg när hon kopplas av, men är uppmärksam och kommer genast när jag lockar. Nyfiken och framåt. Hon får mig att skratta med sin klumpighet.


Vi sitter en stund i gräset. Lilla Smilla lägger sig till ro -förmodligen trött efter dagens spänning. Hennes päls är så mjuk.


Jag önskar du var här. Jag vet att du också skulle ha älskat vår stund med lilla Smilla. Jag vet att du hade älskat henne omedelbart.


 

Någonstans finns det glädje. Och du vill det också. För du gav allt för mig -och det är kärlek!

 
 
Ingen bild

Lena H

11 maj 2011 21:41

Så fin bild på allra finaste lilla Ixa! Klart att hon vill att det ska finnas glädje och skratt i ditt liv snart igen, Linda. Kramar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 10 mars 2013 16:00

Vi var där :) Sen dansade jag hela natten!

Av Linda - 26 september 2012 15:48

Får jag, får jag, fååår jaaag?????

Av Linda - 25 september 2012 21:06

Man kan ha massor av kul på en lekplats. När barnen är hemma och sover, då tar jag och hundarna över sandlådor och rutschkanor. Vi hoppar, klättrar och åker kana. Vi springer och gungar och rensar kattbajs ur sanden (hundarna -inte jag!) Och så s...

Av Linda - 21 september 2012 07:32

...att öppna dagis. Och det är mysigt att det är fredag. ...

Av Linda - 19 september 2012 21:40

Började ösregna när jag och Skrotet promenerade från Dagis 1 till Dagis 2. Stora tunga droppar från mörk himmel. När vi kom ut ur skogen kom solen fram, så stark att den bländade oss när den speglade sig i nyfyllda vattenpölar. Det var vackert....

Ovido - Quiz & Flashcards