Direktlänk till inlägg 4 januari 2009

Promenad i kylan

Av Linda - 4 januari 2009 16:18

Ser att jag fått flera kommentarer -det värmer! Det är tur att jag har så goda vänner, och jag vet att det finns tålmodiga öron som lyssnar om jag behöver prata. Med familjen så långt borta skulle jag vara förlorad utan er som hjälper och stöttar. En stunds gemenskap över en kopp te ger styrka.   


Har jobbat inatt och känner mig sådär slö och tung i kroppen som jag har börjat göra nu efter flera års nattarbete. Det är tungt att vrida och vända på dygnet, men jag får mycket tid över för hundarna så det är värt det. Nu är jag ledig tre dagar, så imorgon kommer jag att vara pigg igen.

Ikväll ska jag och Ixa träna på ön. Vi går lydnadskurs för eva-karin och hoppas göra tävlingsdebut i vår.


Tog en promenad med hundarna när jag vaknade idag. Det hade börjat skymma ute, kylan bet i kinderna och det var tyst -som det ofta är här på landet. Jag stannade flera gånger och njöt av iskristallerna som trängdes på grenarna och ljuset av månen som färgade snön blå i skymningen. Hundarna var galna av glädje över att vara ute efter att ha sovit med mig halva dagen. De hoppade och sprang och Ixa jagade Julia som tyckte det var kul, tills Ixa kom för nära och hon blev rädd att bli översprungen. Då fräste hon till och leken var slut :)

Det är något speciellt med att gå i skogen. Tankarna får fritt utrymme och allt känns så lätt.


Imorgon ska M flytta ut sina saker och jag ska hjälpa till. Det kommer att bli tomt här, mer plats att träna lydnadsmoment på :) Idag känns allt ändå rätt bra, det går så fort upp och ner så jag hinner inte med själv. Men det är väl som det ska vara.  



 
 
Lotta med  Juni o Cola

Lotta med Juni o Cola

4 januari 2009 17:33

jag hade inte heller värken lst eller bloggat innan jag startade i augusti. men det är kul tycker jag:) men du..har du skrivit fel i din presentation..att ixa är född 20 oktober 2006??ska det vara 2007?? eller? tänkte eftersom du skrev att Cola o ixa är typ lika gamla..cola e förr 21 maj 2008. eller fattade jag fel? det brukar jag göra ..hihi, ganska ofta, ;)
Visst är det skönt att gå i skogen..!å lydnadsdebut nästa år!! Spännande.lycka till:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
lina

lina

4 januari 2009 18:39

å vad roligt att du också börjat blogga!! jättekul! ska lägga in en länk till dig hos mig på en gång. :)

http://i-fokus.se

 
Lotta med  Juni o Cola

Lotta med Juni o Cola

4 januari 2009 19:40

hihi..jamen vad bra då! Håller fullkommligt med. jag är också heelt förvirrad just nu. Tänkte tom bege mig till ett ridhus låångt ut i "shottahejti" o träna hund...tills jag kom på att det va nästa söndag..."SUCK" när ska det gå över;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Erica

Erica

4 januari 2009 20:35

Tur det inte bara är jag som förvirrar saker och ting :D Ser att du gjort Error, Ixa och Krux lite äldre än vad de är.

Huva vad kallt det är! Inte mycket gjort med hundarna här inte idag.

http://flatcoated.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 10 mars 2013 16:00

Vi var där :) Sen dansade jag hela natten!

Av Linda - 26 september 2012 15:48

Får jag, får jag, fååår jaaag?????

Av Linda - 25 september 2012 21:06

Man kan ha massor av kul på en lekplats. När barnen är hemma och sover, då tar jag och hundarna över sandlådor och rutschkanor. Vi hoppar, klättrar och åker kana. Vi springer och gungar och rensar kattbajs ur sanden (hundarna -inte jag!) Och så s...

Av Linda - 21 september 2012 07:32

...att öppna dagis. Och det är mysigt att det är fredag. ...

Av Linda - 19 september 2012 21:40

Började ösregna när jag och Skrotet promenerade från Dagis 1 till Dagis 2. Stora tunga droppar från mörk himmel. När vi kom ut ur skogen kom solen fram, så stark att den bländade oss när den speglade sig i nyfyllda vattenpölar. Det var vackert....

Ovido - Quiz & Flashcards